Nieuws

Aanbesteding een commerciële kans of papieren tijger?

04-12-2017

Bent u nieuwsgierig naar de kansen en mogelijkheden die aanbestedingen het MKB kan bieden? En wilt u weten hoe u de commerciële mogelijkheden van aanbestedingen als MKB’er het best kunt benutten? Wilt u meer kennis hebben bij het inschrijfproces? Meld u dan aan voor de ledenbijeenkomst Aanbestedingen!

Bijeenkomst:

Datum: Donderdag 18 januari 2018
Tijdstip: 10.00 – 12.30 uur (aansluitend volgt een netwerklunch)
Locatie: NBBU te Amersfoort

Alexander Reuvers van Cinfield, specialist aanbestedingen, zal tijdens de bijeenkomst onder andere stilstaan bij diverse succesvolle aanbestedingstrajecten die hij voor NBBU-leden heeft begeleid en zal zijn ervaring delen met u aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Daarnaast zal hij u voorzien van praktische handvatten over hoe u als mkb’er de kans vergoot om een aanbesteding te winnen.

Co-creating network

Naast het onderwerp aanbestedingen, zal u tevens geïnformeerd worden over het NBBU platform: Co-creating Network.
Het Co-creating Network biedt NBBU-leden een platform waarbinnen zij zich als collectief kunnen aanbieden naar met name publieke partijen, zoals gemeentes en UWV of grote private opdrachtgevers. Daarnaast biedt dit netwerk de mogelijkheden om samen in te schrijven op aanbestedingen of tenders waardoor de kans op het winnen van een dergelijke aanbesteding aanzienlijk wordt verhoogd. Dit onderwerp komt tijdens de informatiebijeenkomst ook uitgebreid aan de orde.

Meld u aan voor de ledenbijeenkomst Aanbestedingen (eerst inloggen)

© Bureau Kooimeer