Nieuws

Derde voorronde verkiezing Intercedent van het Jaar 2016

14-10-2016

 

De laatste voorronde van de verkiezing voor ‘Intercedent van het Jaar 2016’ is in volle gang. Inmiddels zijn er van de 120 deelnemers nog 16 intercedenten over die strijden om de titel ‘Intercedent van het Jaar 2016’.

 

Ieder jaar organiseert ARTRA samen met de NBBU en de ABU hét evenement om de beste intercedent te roemen. Deze gaat – naast alle eer – naar huis met een iPad Mini en een reischeque ter waarde van 1000 euro.

De 16 intercedenten die nu in de eindsprint zitten naar de verkiezing, hebben de eerste twee rondes (de kennistoets en het telefonische assessment) doorstaan en zijn beland in de 3e ronde waarin zij samen met een professionele filmcrew van ARTRA een filmpje maken.

Vier leden van de NBBU doen mee met de eindstrijd: InPerson, Inzet, E-flex en Jelle. Renee Bakker van In Person heeft op 13 oktober haar filmpje opgenomen. Op woensdag 19 oktober komt Rebecca van der Kaai van Jelle op beeld en op donderdag 27 oktober mogen Raoul ten Hulzen van Inzet en Astrid Start van E-flex hun presentatie-skills laten zien.

Begin november maakt ARTRA de 10 runners-up bekend. Zij gaan pitchen en speeddaten tijdens de verkiezing op 24 november in Maarssen en dan blijkt wie de ‘Intercedent van het Jaar 2016’ is. Blijf op de hoogte en houd de facebookpagina in de gaten!

intercedent-van-het-jaar-2016-voorbereiding-filmpje

Renee Bakker van In Person krijgt de zender voor opname

 

© Bureau Kooimeer