Nieuws

Ela Timar verkozen tot Intercedent van het Jaar 2017!

30-11-2017

Woensdag 29 november 2017 is de Intercedent van het Jaar 2017 gekozen! Aan deze spannende finale gingen drie pittige voorrondes vooraf: de kennisbattle, het telefonisch assessment en de filmsessie. De 10 finalisten hebben tijdens de finale, die bestond uit een pitch en verschillende  speeddates, hun beste beentje voorgezet.  Unaniem is door de vakjury de beste intercedent van Nederland gekozen!

En de winnaar is…

Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Ela Timar van de Interactief Groep! Zij maakte indruk op de jury. Innemend, krachtig met een enorme drive en oog voor een ander.  Ela: “Vandaag waren er alleen maar winnaars, alle finalisten waren geweldig. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik gewonnen heb”.  Ela leverde een topprestatie en had naast een hoge scores in de voorrondes een bijzonder krachtig pitch  en een overtuigend filmpje. Van harte gefeliciteerd! Zij gaat niet alleen met deze prachtige titel naar huis, maar ook met de reischeque t.w.v. € 1000,-.

10 toptalenten!

Tijdens de middag maakten de finalisten eerst informeel kennis met elkaar en met de leden van de vakjury. Aansluitend kregen ze de eerste vuurdoop: de pitch. Na de pitch gingen de speeddates van start. De speeddates hadden betrekking op actuele  thema’s zoals goed werkgeverschap, commercie en innovatie. Onderwerpen waar intercedenten dagelijks mee te maken hebben. Zoals ieder jaar bestond ook dit jaar de vakjury uit de directieleden van de ABU, de NBBU en de SEU, directieleden van flexorganisaties en inkopers. Daarnaast hadden de sponsoren een prominente rol. Ellen van Hierden, directeur ARTRA: ‘we zijn trots dat we dit jaar naast de ABU en de NBBU, Indeed, Direct Payrolling, Van Riel en Feyli advocaten,  keesz en de Academy for Recruitment als sponsoren mochten verwelkomen!’ Een gevarieerde jury met verstand van zaken.

Feest!

Na de speeddates zijn alle supporters van de finalisten naar Maarssen gekomen om hun finalist aan te moedigen. Directeur Ellen van Hierden blikt terug: ‘fantastisch om te zien hoeveel mensen de finalisten en de branche een warm hart toedragen! Het is ook in 2017 weer een fantastisch feest geworden waar wij met trots en veel plezier op terugkijken!’

De finalisten

Vanzelfsprekend hebben we een winnaar en  dat is Ela Timar van de Interactief Groep. Maar daarnaast verdienen alle 9 topfinalisten een waardige vermelding. Immers uit 120 kandidaten zijn zij in staat geweest door te dringen tot de finale. Op nummer twee is  dit jaar Jacquelien in ’t Veld  van In Person geëindigd  en  nummer 3 is Christel Van Rossum van Unique geworden. Plekken om terecht heel  trots op te zijn.

 Kennis beloond met Stoof-prijs

Ook dit jaar heeft Stichting Stoof online weer een kennischeque uitgeloofd aan degene met de beste vakkennis. Dit jaar is de winnaar van deze cheque Christel van Rossum  van Unique. Zij had het hoogste cijfer (een 9.6!) voor de kennisquiz en nam de opleidingscheque t.w.v. 500 van Stichting Stoof in ontvangst. 

 

 

© Bureau Kooimeer