Nieuws

FLEETS – nieuw ledenvoordeel voor uw wagenpark

29-09-2017

NBBU biedt zijn leden via verschillende wegen ledenvoordeel. Onlangs is er een nieuwe overeenkomst gesloten met FLEETS. FLEETS is een onafhankelijke specialist op het gebied van mobiliteit en wagenparken. Zij zetten zich in om voor u kwaliteit te leveren en financieel voordeel te behalen. Mooi verhaal natuurlijk, maar hoe zijn de ervaringen?

Betere deal

Micha Oosthoek is managing director bij NBBU-lid Perflexxion en werkt sinds kort met FLEETS: â??Wij zijn een groeiende onderneming en stonden op het punt een scherpe deal te maken voor een paar Toyota Aygoâ??s toen ik Marijn (eigenaar van FLEETS) ontmoette. Hij had een mooi verhaal en ik dacht: ik geef hem een kans. Als hij zo goed is als hij zegt dat hij is, dan mag hij dat laten zien. Ik was nieuwsgierig of hij elders een betere deal kon realiseren.â?

Kosten besparen

FLEETS heeft jarenlange ervaring in de autobranche en kan met professionele kennis van deze markt direct financieel voordeel voor u behalen. Zij adviseren u graag bij het aangaan van leasecontracten of de inkoop van autoâ??s en over uw autoregeling of mobiliteitsbeleid. Zelfs als het over één auto gaat kunnen zij kosten voor u besparen.

Oosthoek: â??Ik dacht dat het hem niet zou lukken om onze deal met het leasebedrijf te verbeterenâ?¦ Wel dus, hij maakte de deal nog beter. En het mooie is: het kost mij niets. Hij werkt op provisiebasis. Hij realiseert voordeel en we spreken onderling af hoe we dat vervolgens verdelen.â?

Advies

Behalve op voordeel behalen richt FLEETS zich ook op advies. Ze kunnen u helpen om uw wagenpark optimaal in te richten. Zo hebben ze Perflexxion ook geholpen: â??Marijn heeft ons geholpen met het opstellen van een regelement ten aanzien van ons wagenpark. Hij komt met hele nuttige aanvullingen en andere suggesties. Hij kent alle facetten van wagenparkbeheer en dat komt goed van pas,â? aldus Oosthoek.

Meer informatie over het ledenvoordeel van FLEETS vindt u op MijnNBBU (eerst inloggen)

© Bureau Kooimeer