Nieuws

Fabulous 40 Flexbranche

02-11-2017

Wat zijn de 40 snelst groeiende bedrijven in de flexbranche? FlexNieuw presenteert in samenwerking met Capitalmind de vierde editie van Fabulous 40. En er is goed nieuws voor de NBBU: in de top 3 staan twee NBBU-leden.

Top 3

1. NettStaff (NBBU-lid)

NettStaff is een uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment op de juiste plek. Werkzaam vanuit 8 locaties middels  uitzenden en detacheren. ‘We zorgen voor het juiste technische personeel door een betrokken werkgever te zijn en onze professionals optimaal te faciliteren, zodat onze klanten een maximaal resultaat kunnen behalen met het ingeleende personeel.’

2. HelloFlex group- enjoy intelligent tools (NBBU-lid)

HelloFlex levert software en backoffice services voor personeelsintermediairs en inleners van flexibele arbeid. HelloFlex group is een holding en omvat meerdere labels die samen de gehele flexmarkt bedienen. HelloFlex tools is cloud software en wordt ontwikkeld door circa 100 ervaren online marketing en enterprise software engineers.

• HelloFlex, sourcing management software voor intermediairs en inleners

• FlexService, bedrijfssoftware voor intermediairs

• HelloFlex People, backoffice services voor intermediairs

• FlexNieuws, nieuws voor de flexbranche en alle CAO’s

3. Abiant

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks werken tussen de 5.000 en 6.000 uitzendmedewerkers namens Abiant. In de afgelopen jaren werd het vestigingennetwerk in Noord-Nederland uitgebreid met vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. ‘Daardoor zijn we midden in het werkveld en altijd dichtbij voor medewerkers en opdrachtgevers.’ Abiant heeft ook een vestigingennetwerk in Noord-Duitsland. In 2015 werd MF Uitzendbureau overgenomen.

Bekijk de hele lijst met de 40 snelst groeiende bedrijven 2015 – 2013 op de website van Flexnieuws

© Bureau Kooimeer