Nieuws

NBBU lanceert cao-app!

10-01-2018

De NBBU-cao is voortaan als app beschikbaar. Hiermee hebben u en uw uitzendkrachten altijd hun actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand en kunnen ze online en offline raadplegen welke wijzigingen er zijn. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

De app is speciaal ontwikkeld voor uitzendkrachten. Hij bevat de hele NBBU-cao, inclusief alle artikelen en bijlagen en veelgestelde vragen. Dankzij een handige tool kunnen u en uw uitzendkrachten bovendien zien welke wijzigingen er zijn en krijgen ze een toelichting op de wijzigingen.

Download de app nu

Cao-boekjes

NBBU-leden zijn gewend de NBBU-cao voor Uitzendkrachten voor een bedrag van €2.50 per stuk te kunnen bestellen. Dit blijft tot medio 2018 mogelijk. Hierna stopt de NBBU met het subsidiëren van het drukwerk. Het bestellen van de papieren NBBU-cao voor Uitzendkrachten blijft uiteraard mogelijk, maar zal direct bij de drukker gebeuren en tegen de werkelijke drukkosten. Daarnaast kunt u de cao altijd als pdf-bestand downloaden van onze website.

De NBBU-cao voor Vaste Medewerkers is niet opgenomen in de app. Deze blijft voorlopig nog wel beschikbaar om tegen een gereduceerd tarief bij de drukker te bestellen. Daarnaast is ook deze cao altijd als pdf-bestand beschikbaar op onze website.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe prijzen voor het drukwerk van de NBBU-cao voor Uitzendkrachten na medio 2018 laten wij u dat direct weten.

© Bureau Kooimeer