Nieuws

Ook in 2018 collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis voor NBBU-leden

17-11-2017

De NBBU heeft besloten de collectieve zorgverzekering voor zijn leden te verlengen bij Zilveren Kruis Achmea. Met dit collectieve contract, het Gezond Ondernemen, biedt u uw medewerkers voordeel en krijgt u direct toegang tot resultaatgerichte gezondheidsoplossingen met een gezonde korting.

Korting

De werknemer ontvangt 7.5% korting op de basisverzekering en 12.5% korting op de aanvullende verzekering(en). Naast deze premiebesparing heeft de collectieve zorgverzekering als voordeel:

  • Besparingen door geïntegreerde dienstverlening
  • Arbeidsgerelateerde zorg; als werkgever stem je de aanvullende verzekeringen af op de specifieke situatie in het bedrijf. Hierdoor kunnen werknemers tegen een lager tarief toch een aanvullende verzekering betalen. Deze aanvullende verzekering draagt bij ziekte bij aan het krijgen van de juiste verzorging zodat de werknemer weer sneller aan het werk kan.
  • Preventie van verzuim.

Online zorgverkenner

Met de online zorgverkenner kan uw werknemer zien wat de mogelijkheden zijn van zijn/haar zorg. Voor persoonlijk advies kan de werknemer terecht bij de Zorgcoach. Ook kan uw werknemer rekenen op directe hulp bij  wachtlijstbemiddeling, ziekenhuizen vergelijken, second opinion en mantelzorg.

De werknemer kan rekenen op goede en snelle gezondheidszorg. De gezondheid van uw medewerkers bepaalt ook de gezondheid van uw bedrijf. Daarom is een zorgvuldig uitgebalanceerde zorgverzekering van toegevoegde waarde. G&S Assurantiën kan u in dit proces bijstaan.

Trainingen en workshops voor werkgever

Bij een collectief zorgcontract krijgt de werkgever automatisch toegang tot vijf trainingen en workshops van Present! Light. Dit product biedt een ruime keuze in gezondheidsdiensten en vitaliteitsproducten. Zowel op het gebied van inzicht, advies en plan tot persoonlijke oplossingen.

Wilt u meer? Met Present! biedt Zilveren Kruis drie pakketten met zorgvuldig samengestelde gezondheidsdiensten en vitaliteitsproducten aan voor een gestructureerde, proactieve aanpak van gezondheidsmanagement. Zo wordt de vitaliteit van de medewerkers verbeterd, wordt verzuim voorkomen en worden kosten bespaard. Als medewerkers toch verzuimen, helpt Present! hen weer sneller aan het werk. Als werkgever bepaalt u zelf of u één, twee of alle drie de pakketten wilt afnemen.

Meer informatie

Meer informatie over dit ledenvoordeel vindt u op MijnNBBU (eerst inloggen)

Meer informatie over de zorgverzekering vindt u op de NBBU-pagina van het Zilveren Kruis en u kunt met uw vragen contact opnemen met Magda van Suchtelen van G&S Assurantiën via 071-3417330 of info@gensassurantien.nl

© Bureau Kooimeer