Nieuws

Regionale arbeidsmarktdata op maat

18-12-2017

Vanuit de NBBU willen we u regionale arbeidsmarktdata op maat bieden. Graag stemmen we met leden af hoe die informatie er uit kan zien. Op 10 januari 2018 organiseren we een bijeenkomst waarbij we met u willen bespreken hoe we beschikbare UWV-data kunnen omvormen tot voor u relevante arbeidsmarktdata.

Beroepenkaart

Het UWV beschikt over regionale arbeidsmarktinformatie. Die informatie is bereikbaar via Werk.nl. Bij maar weinig mensen is bekend dat er in Werk.nl een beroepenkaart is opgenomen. De Beroepenkaart biedt interessante informatie over het beroep waar u kandidaten voor zoekt. U ziet er bijvoorbeeld hoeveel werkzoekenden met hun CV op Werk.nl in de regio naar dit beroep zoeken en welke opleidingen zij hebben gedaan. Ook worden aanverwante beroepen inzichtelijk gemaakt. Ter informatie en voorbereiding op deze bijeenkomst, kunt u de infosheet Beroepenkaart alvast bekijken.

Aanmelden 

De bijeenkomst vindt plaats op 10 januari 2018 van 13.00 uur tot 15.00 uur bij de NBBU in Amersfoort. Als u wilt deelnemen aan de bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar s.minke@nbbu.nl

© Bureau Kooimeer