Nieuws

Renee Bakker Intercedent van het Jaar 2016

25-11-2016

Sprankelende Renee Bakker stal de harten van de jury. Renee: “Wat was dit een te gekke dag! Geweldige finalisten, prachtige jury, fantastisch georganiseerd! En de allerbeste support crowd die ik me kon wensen! Het is overweldigend en bijna nog niet te bevatten.” Renee leverde een topprestatie en had naast een hoge scores in de voorrondes een bijzonder krachtig verhaal en een overtuigend filmpje. Van harte gefeliciteerd! Zij gaat niet alleen met deze prachtige titel naar huis, maar ook een reischeque t.w.v. â?¬ 1000,-.

In Person is uiteraard ontzettend trots op ‘hun’ Renee. “We zweven nog van gisteravond. Het programma zat echt goed in elkaar en het was erg leuk dat er nu ook kleinere uitzendorganisaties deelnamen. Bovendien is het een geweldig feest voor de flexbranche en dan is het bijzonder mooi dat Renee de titel heeft behaald.” Aldus haar collega Rick Schrijver.

Lovende reacties over memorabele verkiezing

De middag begon met voorbereidingen: een briefing, generale repetitie voor de verkiezing in de avond, een kennismaking met de vakjury waarna ze konden starten met de pitch en speeddates. De dag liep op rolletjes met enthousiaste deelnemers (met knikkende knieën – dat wel), een gemotiveerde vakjury, betrokken partijen en uiteraard de fantastische supporters. De sfeer was erg goed en de aankleding top. Initiatiefnemer en directeur van ARTRA Ellen van Hierden is lovend: “Wat was het weer een fantastisch feest en elk jaar wordt het beter! De spanning was om te snijden met de topkandidaten en ik ben enorm trots op wat we met zijn allen hebben neergezet”. Ook aanwezige gasten uit de branche hebben niets dan lof over deze mooie avond: “Inspirerend en goed georganiseerde finale van de verkiezing”, aldus FlexNieuws. Kortom, een enorm geslaagde dag waar we met trots en plezier op terugkijken.

De finalisten

Ook de andere 9 topfinalisten verdienen een waardige vermelding, in feite zijn zij allemaal winnaars dat ze zover zijn gekomen (uit 117 kandidaten): Gabri Bonants van Driessen HRM, Emelie Verbrugge-Koek van Europlus, Danique Hens van WERQ Personeelsdiensten, Raoul ten Hulzen van inzet.nl, Tessa van Mil van Luba Uitzendbureau, Claire Pijnenburg van Driessen HRM, Tom Roozeboom van Tempo-Team, Vivian Schothans-Dijkstra van Randstad en Astrid Start E-Flex Personeelsdiensten. Wie stond er dan op nummer 2 en 3? Tom behaalde de derde plek en Vivian second best. Het scheelde niet veel en plek om ook heel trots op te zijn.

Kennis en beste filmpjes ook beloond met prijzen

Danique had het hoogste cijfer (een 9.6!) voor de kennisquiz en nam de opleidingscheque t.w.v. 500 euro gesponsord door Stoof in ontvangst. Ook Raoul, Veronique en Marijn kregen leuke prijzen voor de 3 beste filmpjes.

Over de organisatie en de verkiezing

Ieder jaar organiseert ARTRA, opleidingsinstituut voor de flexbranche, deze verkiezing. Dit jaar in samenwerking met de brancheverenigingen ABU, NBBU, CROP certificering en UNI-learning (sponsors). Doel van de verkiezing is de beste Intercedent in het zonnetje zetten. Naast de fun en de eer, gaat het ook om toetsing. Door mee te doen krijgen de deelnemende flexorganisaties zicht op de aanwezige kennis en vaardigheden van hun mensen. Iedere organisatie ontvangt een gedetailleerd rapport waarmee zij de punten op de i kan zetten en het filmpje is een prachtige promotie. Ga naar de website www.intercedentvanhetjaar.nl voor meer informatie en kijk op Facebook & Twitter voor een impressie. Interesse in deelname? Mail Rianne Boxem via ivhj@artra.nl of bel 026-3337572.

© Bureau Kooimeer