Nieuws

Verkiezing uitzendbureau van het jaar in nieuw jasje

03-06-2016

In de afgelopen jaren konden grote uitzendbureaus, MKB-uitzendbureaus en flexspecialisten deelnemen aan de verkiezing Uitzendbureau van het Jaar.

De brancheverenigingen ABU en NBBU hebben – na 10 succesvolle edities – besloten de verkiezing een andere invulling te geven. Vanwege een langere voorbereidingstijd is besloten dit jaar geen verkiezing te organiseren. We brengen u uiteraard op de hoogte wanneer de volgende editie van start gaat.

De verkiezing kent 10 succesvolle edities. De winnaars werden gekozen door middel van tevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door het onderzoeksbureau Q&A. Naast een mooie beloning voor het goede presteren van de winnaars, leverde dit onderzoek ook waardevolle kennis op. Opdrachtgevers en flexkrachten beoordeelden hun uitzendbureau op 19 belangrijke aspecten. Hieruit konden uitzendbureaus te weten komen hoe zij presteerden, hoe zij stonden ten opzichte van de branche en welke aspecten belangrijk werden bevonden door opdrachtgevers en flexkrachten.

U kunt als individueel bureau gebruik blijven maken van de (klanttevredenheids)onderzoeken die Q&A uitvoert. Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact met hen opnemen. ABU en NBBU werken ondertussen aan een nieuwe invulling van de verkiezing. Zodra de nieuwe verkiezing bekend is, stellen wij u op de hoogte.

© Bureau Kooimeer