Nieuws

Wie wordt Intercedent van het Jaar 2017?

30-10-2017

Iedere dag zetten ruim 20.000 intercedenten zich met hart en ziel in om de juiste baan voor mensen te vinden. Intercedenten zien het beste in mensen. Ze zien welke talenten mensen hebben. Ze kunnen verbanden leggen tussen interesses, ambities en kennis. Maar wie is de beste intercedent van Nederland? 

De kandidaten

De strijd is inmiddels in volle gang en er is ook nog een aantal NBBU-leden in de race. Er zijn nog 15 kandidaten over en vanuit de NBBU strijden nog mee:

  • Thom Hofland – Seesing Personeel
  • Edson Delgado – In Person
  • Jacquelien in ’t Veld – In Person
  • Angelo Groen – Transport People

Verschillende rondes

De verkiezing bestaat uit verschillende rondes. Tijdens de eerste ronde wordt de actuele branchekennis getest. De kandidaten worden aan de tand gevoeld over arbeidsrecht, de ABU of de NBBU CAO en sociale wetgeving. De online toets bestaat uit 75 multiple choice vragen. Wie als beste uit de Battle komt wordt getoetst op commerciële vaardigheden in het telefonisch assessment. Voorafgaand daaraan ontvangen de kandidaten een uitdagende praktijkopdracht. Inmiddels zijn de kandidaten aanbeland bij ronde 3. De deelnemers die met vlag en wimpel zijn geslaagd voor de kennisbattle en die hoog hebben gescoord op het commerciële assessment komen terecht in de finale.

Deze kandidaten ontvangen eerst een workshop personal branding en maken uitsluitend een promotievideo waarin ze pitchen waarom zij DE intercedent van 2017 zijn. Deze video’s worden de komende dagen opgenomen, waarna een jury bepaalt wie Intercedent van het Jaar 2017 wordt.

Meer informatie vindt u op de website van Intercedent van het Jaar 2017

© Bureau Kooimeer