Nieuws

Zoekt u huisvesting voor tijdelijke arbeidskrachten? Bezoek Matchpoint Flexwonen

03-07-2017

Het Expertisecentrum Flexwonen helpt om betere huisvesting tot stand te brengen voor arbeidsmigranten en alle andere spoedzoekers die behoefte hebben aan snel beschikbare, betaalbare woonruimte.

Naar schatting verblijven zoâ??n 400.000 arbeidsmigranten uit Midden-, Oost en Zuid-Europa voor kortere of langere tijd in Nederland. Daarnaast verblijven er nog aanzienlijke groepen arbeidsmigranten uit West-Europese landen. De grens tussen expats, kenniswerkers en arbeidsmigranten vervaagt. Met het aantrekken van de economie neemt het aantal arbeidsmigranten weer toe. Al snel werd duidelijk dat de vraag bij deze doelgroep sterk overeen komt met die van andere groepen zoals vluchtelingen met een verblijfsvergunning, studenten, mensen met tijdelijke arbeidscontracten, mensen die bij het wonen een beetje begeleiding nodig hebben. Daarom heeft het Expertisecentrum Flexwonen het Matchpoint Flewonen in de markt gezet.

Matchpoint Flexwonen: snel, goede SNF-gecertificeerde huisvesting

Het Matchpoint Flexwonen is een service van het Expertisecentrum Flexwonen. Doel is om vraag en aanbod van snel toegankelijke huisvesting bij elkaar te brengen. Dat doen zij voor werkgevers die huisvesting zoeken voor hun tijdelijke werknemers en ook steeds vaker bij andere flexwoners. Steeds meer ondernemers weten de weg naar het Matchpoint Flexwonen inmiddels te vinden. Sinds de introductie zijn voor bijna 4.000 huisvestingsplaatsen aanvragen binnengekomen en uitgezet.

Zoekt u ook snel goede huisvesting voor uw tijdelijke arbeidskrachten? Kijk dan eens of het Matchpoint Flexwonen iets voor u is.

Meer informatie vindt u op de website Matchpoint Flexwonen

© Bureau Kooimeer