Diensten

Werving & Selectie

Bureau Kooimeer neemt werkgevers graag de zorg uit handen voor de werving en selectie van nieuw personeel voor tijdelijke en vaste contracten of een ZZP-relatie. In de huidige arbeidsmarkt (meer aanbod dan vraag) lijkt deze uitbesteding van het zoeken naar de juiste medewerkers weliswaar overbodig, maar het gebeurt niet zelden dat een werkgever wel honderd reacties ontvangt op een vacature of de juiste kandidaat niet kan vinden. Dat betekent: op elk van de sollicitanten reageren, hen screenen en diverse gespreksrondes houden – een tijdrovende aangelegenheid. Bureau Kooimeer draagt u graag enkele goed gescreende kandidaten aan, zodat u slechts een enkeling hoeft te wegen. Winst in tijd én geld.

Uitzenden

In dit geval kiest u ervoor om ons de werving en selectie te laten verzorgen én besteedt u de payrolling uit aan ons. Dit betekent dat u gemakkelijk kunt beschikken over extra werkcapaciteit bij piekdrukte, ziekte of bijvoorbeeld een grote order. Een groot voordeel van uitzenden is dat u als werkgever maximale vrijheid heeft om uw arbeidspotentieel flexibel te houden. Bureau Kooimeer fungeert als werkgever en regelt alles rondom contracten, salarisadministratie, afdrachten, ziekte en pensioen. Dus heeft de werkgever geen contractverplichtingen.

Poolmanagement

Voor enige werkgevers verzorgen wij al enige jaren pools (bijvoorbeeld in de gezondheidszorg en in het onderwijs). Dit betekent dat wij een bestand van hooggekwalificeerde en gescreende kandidaten aan ons binden en op afroep medewerkers/invalkrachten kunnen leveren; soms zelfs nog dezelfde dag.

Persoonlijke payrolling

Indien een organisatie graag zelf kandidaten aandraagt voor functies én tegelijkertijd geen contractuele verplichtingen kan of wil aangaan met de medewerkers, dan biedt Bureau Kooimeer de optie van persoonlijke payrolling. Wij dragen in dat geval alle lasten van de arbeidsrelatie in termen van ziekteverzuim, contracten en pensioen. Wij doen dat overigens niet alleen administratief, maar hebben graag een echt persoonlijke relatie met onze payrollers. Een toegevoegde waarde voor zowel kandidaten als werkgevers. U heeft verder geen kosten en administratie bij zieke medewerkers én betaalt alleen voor de gewerkte uren van de payrollmedewerkers.

© Bureau Kooimeer | Privacy statement