Ik zoek werk

De kennismaking

In de huidige snelle maatschappij worden sollicitanten meer dan ooit onderworpen aan gestandaardiseerde vragenlijsten en soms zelfs computergestuurde screenings. Maar creëert dit wel de juiste omgeving voor jou om je verhaal te doen? Wij, bij Bureau Kooimeer, denken van niet. Een menselijke benadering heeft onze voorkeur daarom hebben wij de twee volgende opties voor jou gecreëerd: 

1. De sollicitatiewandeling

Ons kantoor is gevestigd in het voormalige VSM gebouw met de prachtige Hortus tuin eraan vast. Het is alleen al een inspiratie om door deze tuin te lopen. Wat voor bijdrage brengt dit jou, de zenuwachtige kandidaat? Rust en ruimte om een realistisch beeld van jouw talenten en tekortkomingen achter te laten. Samen lopen we over de paden in de tuin en bespreken je cv en je dromen voor de toekomst. Wil je liever zitten in de tuin? Verspreid tussen de bloemen en planten staan er bankjes waar we in rust kunnen zitten.

2. De zitcorner in huiselijke sfeer

Vele sollicitaties vinden nog plaats in saai, muf hok met een standaard Ikea kantoortafel. Maar niet bij ons! Wij hebben in ons prachtige kantoor een zitcorner gecreëerd die niet alleen huiselijk aanvoelt maar ook stijlvol! Je kunt kiezen om te zitten op de heerlijke bank (waar je niet meer vanaf wilt komen… althans dat is onze eigen ervaring) of op de rieten stoel met het bontje! Voel je thuis en relax met een kopje thee of met een lekker kopje koffie.

Zoals je leest zijn wij niet een standaard uitzendbureau. Wij zijn een klein team dat het belangrijk vindt jou te leren kennen zodat wij alle informatie hebben om je te helpen bij de volgende stap op het pad naar je droomcarrière. 

 

© Bureau Kooimeer | Privacy statement