Diensten

Werving & Selectie

Bureau Kooimeer neemt werkgevers graag de zorg uit handen voor de werving en selectie van nieuw personeel voor tijdelijke en vaste contracten. In de huidige arbeidsmarkt (meer vraag dan aanbod) is deze uitbesteding van het zoeken naar de juiste medewerkers een grote bijdrage. Door ons netwerk en kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij vaak met meer mogelijkheden komen. Daarnaast regelen wij het gehele proces; dat betekent: op elk van de sollicitanten reageren, hen screenen en diverse gespreksrondes houden – een tijdrovende aangelegenheid die wij jou graag uit handen nemen.

Uitzenden

In dit geval kies je ervoor om ons de werving en selectie te laten verzorgen én besteedt je de payrolling uit aan ons. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt beschikken over extra werkcapaciteit bij piekdrukte, ziekte of bijvoorbeeld een grote order. Een groot voordeel van uitzenden is dat jij als werkgever maximale vrijheid hebt om jouw arbeidspotentieel flexibel te houden. Bureau Kooimeer fungeert als werkgever en regelt alles rondom contracten, salarisadministratie, afdrachten, ziekte en pensioen. Dus heeft de werkgever geen contractverplichtingen.

Poolmanagement

Voor een aantal werkgevers verzorgen wij al enige jaren pools (bijvoorbeeld in de zorg en in het onderwijs). Dit betekent dat wij een bestand van hooggekwalificeerde en gescreende kandidaten aan ons binden en op afroep medewerkers/invalkrachten kunnen leveren; soms zelfs nog dezelfde dag.

Persoonlijke payrolling

Indien een organisatie graag zelf kandidaten aandraagt voor functies én tegelijkertijd geen contractuele verplichtingen kan of wil aangaan met de medewerkers, dan biedt Bureau Kooimeer de optie van persoonlijke payrolling. Wij dragen in dat geval alle lasten van de arbeidsrelatie in termen van ziekteverzuim, contracten en pensioen. Wij doen dat overigens niet alleen administratief, maar hebben graag een echt persoonlijke relatie met onze payrollers. Een toegevoegde waarde voor zowel kandidaten als werkgevers. Jij hebt verder geen kosten en administratie bij zieke medewerkers én betaalt alleen voor de gewerkte uren van de payrollmedewerkers.

© Bureau Kooimeer | Privacy statement