Het team

De medewerkers van Bureau Kooimeer zijn allen zeer ervaren in verschillende branches en functies; ook op leidinggevend niveau. Om die reden hebben ze zowel veel kennis van als begrip voor de perspectieven van zowel werkgevers als werknemers.

Tom Keet

Eigenaar & oprichter

'Mijn loopbaan ben ik ruim 35 jaar geleden gestart bij de ABNAMRO Bank. Ik heb daar 25 jaar gewerkt in diverse administratieve, commerciële en de laatste 15 jaar in (coachende) leidinggevende functies. Circa 11 jaar geleden ben ik overgestapt naar Heliomare arbeidsintegratie en heb daar gewerkt als bemiddelaar en jobcoach voor mensen met een handicap, zowel ouderen als jongeren. In die periode heb ik veel ervaring opgedaan als arbeidsbemiddelaar en heb dat met zeer veel plezier gedaan.

Begin 2011 ben ik gestart als franchisenemer bij Uitzendbureau ErvarenJaren van de vestiging Alkmaar. Per 31-3-2015 is de franchisevestiging als zelfstandig bedrijf verder gegaan met als naam Bureau Kooimeer.’

Begin 2011 ben ik gestart als franchisenemer bij Uitzendbureau ErvarenJaren van de vestiging Alkmaar. Per 31-3-2015 is de franchisevestiging als zelfstandig bedrijf verder gegaan met als naam Bureau Kooimeer.’


Georgina van Dijk

Intercedent / recruiter

“De krachten en talenten van een uitzendkracht achterhalen en een bijdrage leveren in hun carrièrepad. Dat is wat ik het meest interessant vind aan deze baan. Met mijn journalistieke achtergrond en commerciële ervaring als recruiter vind ik het daarnaast belangrijk om te onderzoeken hoe Bureau Kooimeer haar diensten nog beter, efficiënter en sneller kan leveren. Door verschillende kerntaken te digitaliseren streef ik ernaar om nog een betere kwaliteit te leveren. De kracht van Bureau Kooimeer; dichtbij de uitzendkrachten en de klanten staan wordt hierdoor juist meer ondersteund.”

Rechts


Mischa van Dijk

Intercedent / administratie

"Bij mij weet je dat als ik iets zeg, ik het ook doe. Ik ben een aanpakker en bewaar altijd het overzicht. Ik ben administratief sterk, denk aan details, bewaak procedures en borg afspraken. Ik zet flexwerkers en klanten altijd centraal."

Rechts


Nadia Rijkers

Junior intercedent

Met mijn praktische ervaringen in verschillende zorginstellingen ben ik een gemakkelijke meedenker voor zowel de klant als de flexwerker. De interesse in deze branche komt doordat ik het werk kan zien vanuit een andere perspectief dan ik gewend ben en het mijn interesse wekt om binnen deze dienstverlening commercieel actief  te kunnen zijn. Daarnaast vind ik persoonlijke aandacht en flexibiliteit belangrijke kernpunten voor zowel onze  klanten als flexwerkers. Ik ga voor kwaliteit, denk altijd in oplossingen en ga geen probleem uit de weg.

 


© Bureau Kooimeer | Privacy statement