Bedrijfsoplossingen

Werving & Selectie

Bureau Kooimeer neemt werkgevers graag de zorg uit handen voor de werving en selectie van nieuw personeel voor tijdelijke en vaste contracten. In de huidige arbeidsmarkt (meer vraag dan aanbod) is deze uitbesteding van het zoeken naar de juiste medewerkers een grote bijdrage. Door ons netwerk en kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij vaak met meer mogelijkheden komen. Daarnaast regelen wij het gehele proces; dat betekent: op elk van de sollicitanten reageren, hen screenen en diverse gespreksrondes houden – een tijdrovende aangelegenheid die wij jou graag uit handen nemen.

Uitzenden

In dit geval kies je ervoor om ons de werving en selectie te laten verzorgen én besteedt je de payrolling uit aan ons. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt beschikken over extra werkcapaciteit bij piekdrukte, ziekte of bijvoorbeeld een grote order. Een groot voordeel van uitzenden is dat jij als werkgever maximale vrijheid hebt om jouw arbeidspotentieel flexibel te houden. Bureau Kooimeer fungeert als werkgever en regelt alles rondom contracten, salarisadministratie, afdrachten, ziekte en pensioen. Dus heeft de werkgever geen contractverplichtingen.

Poolmanagement

Voor een aantal werkgevers verzorgen wij al enige jaren pools (bijvoorbeeld in de zorg en in het onderwijs). Dit betekent dat wij een bestand van hooggekwalificeerde en gescreende kandidaten aan ons binden en op afroep medewerkers/invalkrachten kunnen leveren; soms zelfs nog dezelfde dag.

Backoffice

Wij handelen vanuit de overtuiging dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is vandaar dat wij een professionele partner voor veel bedrijven zijn. Om volledig te kunnen doen waar we in uitblinken hebben wij onze backoffice onder gebracht bij Recruitment Backoffice. Dit biedt ons en onze opdrachtgevers alle extra zekerheid want zij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCA-VCU gecertificeerd en voldoen aan de Wet Keten aansprakelijkheid. Hierdoor is de afdracht van loonbelasting en sociale premies gewaarborgd. Recruitment Backoffice is juridisch werkgever van onze flexwerkers, verzorgen de verloning van duizenden medewerkers per week en beschikken over ruime ervaring op het gebied van backoffice dienstverlening en HRM. Kortom: een zeer betrouwbare partner. 
Voor meer informatie: www.recruitmentbackoffice.nl

 

 

 

© Bureau Kooimeer | Privacy statement