Veel gestelde vragen werkgever

Veel gestelde vragen van werkgevers

Neem gerust contact met ons op. Het kan dus zijn dat wij u al op korte termijn iemand kunnen leveren. Allemaal ervaren, dus gemakkelijk instromend in uw organisatie. Hebben we niet direct de juiste match? Dan gaan we meteen voor u op zoek en maken de vacature bekend. We zetten ons dus in om zo snel mogelijk aan uw vraag te voldoen.

 

Ja, dat kunnen wij. Wij hebben medewerkers van alle opleidingsniveaus en branches in ons bestand en kunnen aanvullend werven naar uw behoefte. Nadat wij ze hebben gescreend en geschikt bevonden kunnen ze bij u aan de slag. Indien u daar prijs op stelt kunt u ze zelf ook nog screenen alvorens ze aan het werk gaan bij uw organisatie. Het is natuurlijk prettig om tijdig te starten met de opbouw van een pool die aan uw wensen voldoet. Nodig ons gerust uit voor een gesprek over mogelijkheden en voorwaarden; ook als het daadwerkelijke moment van gewenste inzet nog even op zich laat wachten. In elk geval is het onder de nieuwe overheidsregelgeving via een uitzendbureau mogelijk om langere tijd een flexibele schil aan arbeidskrachten te hebben dan u zelf via korte contracten zou kunnen realiseren. Uitzendbureaus hebben ruimere mogelijkheden voor flexibele inzet van personeel dan werkgevers.

Onder kwaliteitsgaranties vindt u enige informatie over onze certificeringen, waarvoor strenge kwaliteitseisen gelden. Daarnaast zijn we aangesloten bij de ABU, een gerenommeerde brancheorganisatie die op de kwaliteit van de aangesloten leden let en een professionele koers uitzet voor de branche als geheel, mede in overleg met bestuurlijke partijen, politici en nauw volgend op de ontwikkelingen in het denken over werk en flexibiliteit. Daarnaast zetten wij zelf in op betrouwbaarheid en kwaliteit in ons werk. In voorkomende gevallen kunnen we u voorzien van referenties – bijvoorbeeld indien u een omvangrijke pool door ons wilt laten opzetten en runnen.

Bureau Kooimeer kan voor u becijferen dat ons bureau niet duur is. De winst in tijd en geld die u bijvoorbeeld boekt indien wij uw werving en selectie voor u doen, is enorm. Indien u uitzendkrachten van ons inleent, werken wij met een zeer redelijk tarief dat passend is bij de omvang van de inlening, onze inspanningen om uw kandidaat te vinden en de kosten die wij aan begeleiding- en administratietijd maken. Bovendien dragen wij alle werkgeversrisico’s van ziekte, etcetera en verzorgen wij de volledige werkgeversafdrachten. Basis bij onze uitzendkrachten is steeds een cao-loon conform de ABU-cao. Dat betekent dat zij een keurig salaris krijgen. Indien u als werkgever zelf over een branche-cao beschikt, dan volgt de ABU-cao het salaris van uw eigen branche-cao. De overige arbeidsvoorwaarden blijven onder ABU-cao; de uitzendkrachten zijn immers bij ons in dienst.

© Bureau Kooimeer | Privacy statement