Over ons

Over ons

Bureau Kooimeer is een uitzendorganisatie met één vestiging en een klein team die kwaliteit voor op stelt. Een team dat met zorg en plezier het juiste personeel zoekt en inzet bij onze opdrachtgevers. Wij spreken kandidaten tijdens een inspirerende wandeling door de Hortus tuinen van Alkmaar, gevestigd aan ons kantoor. Het houden van een gesprek op deze manier zorgt ervoor dat kandidaten zich meer op hun gemak voelen waardoor cruciale informatie omtrent hun talenten, werkzaamheden en dromen beter aan bod komen.

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze opdrachtgevers en kandidaten. En nemen de tijd om beiden goed te leren kennen. Hoewel onze specialiteit ligt bij het onderwijs en de zorg, hebben wij ondertussen een uitgebreid bestand aan gekwalificeerde kandidaten opgebouwd voor uiteenlopende functies op elk niveau: van lbo tot academisch, in alle branches. 

Indien je onze hulp bij werving gebruikt, dan screenen wij dit bestand, maar maken tevens de vacature publiek op onze website, vele vacaturesites en in ons netwerk. Wij dragen vervolgens bij werkgevers alleen kandidaten aan die door ons zowel persoonlijk zijn gesproken/getoetst en waarvan tevens referenties zijn opgevraagd. Daarnaast letten we op persoonlijke motieven en op de match met de cultuur van de organisatie waarin onze uitzendkrachten zullen gaan werken. 

In de huidige arbeidsmarkt waarin het niet altijd makkelijk is om aan ervaren en gekwalificeerd personeel te komen, staan juist wij sterk. Omdat we zulke korte lijntjes hebben en ons altijd afvragen hoe het beter en anders kan, zullen wij altijd proberen mogelijkheden te vinden. Daarnaast schromen wij niet om eerlijk te zijn en een realistisch beeld te schetsen naar de kandidaat en de opdrachtgever. Vertrouwen is naar onze mening cruciaal in het opbouwen van een stabiele werkrelatie.

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden” – Albert Einstein 

 

© Bureau Kooimeer | Privacy statement