Referenties

Uitzendkracht Bas 

"Ik was al heel wat jaren actief binnen de verstandelijk gehandicapten zorg. In die tijd heb ik ooit met iemand samen gewerkt die voor bureau kooimeer werkte. Ik zat al een tijd niet meer op één lijn met mijn werkgever en besloot toen contact op te nemen met Bureau kooimeer. Dit was een fantastische beslissing. Iets wat als een tijdelijke samenwerking moest zijn werd een avontuur van twee jaar. Ik heb op hele leuke werkplekken binnen de gehandicapten zorg gewerkt, waar ik meestal voor een langere periode werd ingezet. Regelmatig werd mijn mening gevraagd en werd er gepolst of ik het het naar mijn zin had. Dat contact en de vraag of ik hier zo open een eerlijk mogelijk in wilde zijn gaf super veel vertrouwen. Uiteindelijk heb ik binnen de verstandelijk gehandicapten zorg een baan gevonden waarvan ik nooit verwacht had dat ik dat ooit zou doen.

Ik ben jullie ontzettend dankbaar!"

Uitzendkracht Irene 

"Met veel plezier ben ik de afgelopen maanden werkzaam geweest via Bureau Kooimeer.
Voor mij een eerste ervaring om via een uitzendbureau aan het werk te gaan.
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het goed. Een fijne plek, een kleinschaling team.
Dat sprak mij aan.
Er was (en bleef) voldoende tijd en aandacht om wensen en vragen op tafel te leggen.
Gedurende de maanden was er regelmatig contact.
Veelal op initiatief van Bureau Kooimeer. Zowel met mijn werkgever als met mij. Gewoon even horen hoe het ging.
Korte lijnen, aandacht voor elkaar, gezien en gehoord worden. Dat is voor mij de kracht van dit uitzendbureau. 
Ik kijk met veel plezier terug op deze samenwerking!"

Uitzendkracht Wilma 

"Ik ben sinds aug 2017 werkzaam bij Bureau Kooimeer. Ik heb bij ze gesolliciteerd, omdat ik graag wat anders wilde dan met het werk wat ik toen deed; (verzorgende op een opname kliniek voor dementerende ouderen). Door de gesprekken die we hadden gevoerd, zijn ze voor mij op zoek gegaan. Ze hebben een luisterend oor en zijn meedenkend. Ze nemen echt de tijd voor je. Ze zoeken leuke uitdagingen waardoor je goed kan ontdekken of het wat voor je is. Dankzij bureau kooimeer heb ik mijn nieuwe uitdaging gevonden in het speciaal onderwijs. Ik raad daarom ook iedereen aan om bij Bureau kooimeer te gaan werken!!"

Uitzendkracht Jessica 

"Ik zat eens door wat oude agenda's te kijken en tot mijn verbazing zag ik dat ik gewoon alweer ruim 2 jaar bij jullie in dienst ben. Ik wilde toch even kwijt dat ik het echt super naar me zin heb bij jullie en dat ik het echt leuk vind om voor jullie te mogen werken. Qua team doen jullie het top en heb ik nooit geen probleem met jullie vind ik zelf. Qua communicatie heen en weer zeg ik petje af dat heb ik namelijk weleens anders gezien. Ik heb menig banen gehad in mijn leven maar ik moet toch wel eerlijk zijn dat tot nu toe ik met het grootste plezier jullie wel op nummer 1 zet om voor te mogen werken. Ik zeg ook altijd tegen mensen waar ik kom dat bureau kooimeer echt top is voor zijn medewerkers en dat het zowww leuk is om hier te mogen werken en dat meen ik oprecht. Ik vind mijn werk leuk en door wat jullie voor mij doen en betekenen blijf ik het ook leuk vinden al die variatie en alles wat ik mag leren super gewoon. Ik zou zeggen ga zo door want jullie doen het super."

Uitzendkracht Ywahna 

"Ik vind het contact heel fijn met jullie, het is duidelijk en jullie zijn er echt voor de uitzendkrachten als er vragen zijn of onduidelijkheden. Er wordt altijd naar mijn mening gevraagd en ik kan mijn grenzen bij jullie aangeven en daar is veel begrip voor." 

Uitzendkracht Reggely 

"Ik ben nu al even werkzaam bij bureau kooimeer. Voor mij is het ideaal om dit te combineren met mijn vervolg studie, het is heel flexibel en je kan makkelijk aangeven wanneer je wel en niet kan werken. Sinds ik hier werk heb ik op veel verschillende groepen gewerkt, wat super leuk en super leerzaam is. Ook het contact over diensten ect is laagdrempelig, wat ook super fijn!"

Uitzendkracht Hansje 

Werk vinden verliep moeizaam en ik wist ook niet zo goed wat ik zocht.

Binnen de zorg daar lag mijn wens, daarom heb ik Bureau Kooimeer uitgezocht.

Ik kwam binnen met een vooroordeel, via een uitzendbureau werken leek een stap terug.

Maar het waren vele stappen vooruit, merkte ik al vlug.

Enthousiast werd ik ontvangen, ik voel mij bij hun echt gezien.

En dat positieve gevoel is gebleven, ik werk er al sinds oktober 2016.

Samen kijken we naar locaties en diensten die passen bij mij.

Nu stond ik voor alles open ook al was het verweg of dichtbij.

Mijn ervaringen zijn bergen hoog en het plezier in werk neemt toe.

Als je zo sterk samen staat in je proces, is het negatieve vooroordeel ineens een taboe.

Ik mag altijd langs komen, bellen of whatsappen, ze staan altijd voor mij klaar.

Transparant, eerlijk, gericht op wie ik ben en wat ik wens. Ik ben ze daarvoor dankbaar.

Voor de moeite, alles in overleg, doelgericht en nog veel meer.

Ik kan dit ieder aanraden die er open voor staat, te komen werken bij Uitzendbureau Kooimeer.

 Uitzendkracht Jindra 

"Vanaf het moment dat ik bij Bureau Kooimeer werk ben ik erg tevreden! Door de inzet van Bureau Kooimeer ben ik lekker aan het werk en doe ik ontzettend veel ervaring op! Ze zijn altijd erg behulpzaam en zoeken de juiste werk plekken uit! Eén keer ben ik ergens geweest waar ik het niet zo naar mijn zin had, maar daar toonde Bureau Kooimeer alle begrip voor en ze zijn direct op zoek gegaan naar iets dat beter bij me past. Ik heb nu 3 vaste dagen in het onderwijs en de overige dagen val ik in bij verschillende stichtingen. Ik ben Bureau Kooimeer ontzettend dankbaar voor alle werkdagen die zij voor mij regelen! Ook het planningssysteem L1nda waar ze mee werken is super fijn, zo is er een duidelijke overzicht wanneer ik waar sta."

Uitzendkracht Chiara 

"Door het luisterend oor van bureau kooimeer, ben ik bij mijn droombaan beland"

  Uitzendkracht Samantha 

"Door bureau Kooimeer ben ik 1,5 jaar geleden in het onderwijs beland, waar ik op heden nog steeds werkzaam ben. Ik heb de samenwerking met bureau Kooimeer als zeer prettig en professioneel ervaren. Vooral het persoonlijke contact heb ik erg gewaardeerd."

 

© Bureau Kooimeer | Privacy statement