Referenties

 

Erna Vorkink - Manager flexpool Esdégé Reigersdaal

"Sinds 2012 werken wij naar volle tevredenheid met bureau Kooimeer. Wat mij direct opviel bij de eerste kennismaking was, en is, oprechte belangstelling voor onze organisatie. Tom en zijn team denken mee met problemen waar we tegen aan lopen, werft zeer goede mensen en doet dit tegen scherpe tarieven. Op het moment dat er wel een keer iets aan de hand is, wordt dat serieus opgepakt. Ik “vergeet” wel eens dat we in een “verkoper-klant” relatie zitten; er wordt veel samen gewerkt, wat heel prettig is. De lijnen zijn kort, er is openheid van zaken en alles kan besproken worden. Van een klein bureautje dat ik een kans wilde geven door een keer een uitzendkracht via hen in te zetten, is bureau Kooimeer onze grootste aanbieder van uitzendkrachten geworden! En waarom? Omdat er goede mensen beschikbaar zijn en het bureau zeer toegankelijk en kleinschalig is! Een prettige combinatie voor een goede samenwerking dus!"

 

Jolande Brinkman - Teammanager SO Heliomare Onderwijs

"Bijzonder in de samenwerking is de betrokkenheid van Tom naar ons als klant en zijn deskundigheid om iedere keer weer de juiste kandidaat te selecteren. Vakbekwame kandidaten die door hun inzet tijdens langdurig ziekte en/of verlof de kwaliteit van ons onderwijs hebben gegarandeerd. Mijn ervaring met Tom is, dat hij altijd snel en adequaat handelt  en goed bereikbaar is. Een zeer prettige en professionele samenwerking, die ik iedereen van harte  kan aanbevelen."
  

Mirjam Kievits - Intermediair 's Heerenloo

"De samenwerking met Bureau Kooimeer verloopt op een plezierige, integere en professionele manier.  Georgina reageert snel op aanvragen. De voorgestelde kandiaten passen bij het gevraagde profiel en onze organisatie. Tom verdiept zich in de meer complexe vraagstukken. Hij denkt daarin met ons mee en is een waardevolle gesprekspartner."

 

 

© Bureau Kooimeer | Privacy statement